SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Munt-Online
Vrijheid - Gelijkheid - Broederschap
Wissel € 2,- GRATIS om voor de exclusieve € 2,- "Liberté-Egalité-Fraternité”
20 Jaar Internationale €uro Omwisselactie
20 Jaar Internationale €uro Omwisselactie

Ja, ik maak gebruik van deze actie en wissel €2,- om voor de nieuwe €2,- herdenkings-Euro "Vrijheid – Gelijkheid - Broederschap"

Wat een krachtig en inspirerend thema! Een thema dat haar oorsprong vindt in de Franse Revolutie, maar nu meer dan ooit hoog in het vaandel staat en moet blijven staan: Vrijheid – Gelijkheid – Broederschap.

Meer dan ooit moeten wij onze normen en waarden uitdragen!
De allernieuwste officiële 2 euro munt wordt uitgegeven ter viering van het 20ste jubileum van de euro en tevens ter viering van het Franse voorzitterschap van de EU, maar is het vooral een euromunt met een schitterende boodschap, een munt met een krachtig signaal over verworvenheden waarvoor onze voorouders door de eeuwen heen gestreden hebben en die wij nooit mogen verloochenen.

Limitering: Max. 1 per huisadres!
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.